Kiteljesedés az életben az Anamé Programmal

Kiteljesedés az életben az Anamé Programmal

A férfi minőség egyensúlyba kerülése az Anamé Program hatására 1.rész

2021. június 13. - Mária_Aname Program

 

 

A férfi energiáról női szemmel

 

Egy korábbi írásban  beszámoltam, hogy az Anamé Program hatására hogyan változott meg a hozzáállásom a nőiséggel, a női energiákkal kapcsolatban. 

Azzal, hogy energiával dolgozom a test hét fő csakrájának egyensúlyba hozatalán, átalakult a fizikai testem, a gondolkodásom, és valóban felszínre tudott jönni az a belső fény és kisugárzás, amely mindannyiunkban ott van. Sajnos az élet nehézségei, fájdalmai, félelmei ezt a fényt eltompítják, és a kor előrehaladtával sok esetben olyan, mintha szürkébbé válnának az emberek…és ezt magamon is megtapasztaltam. 

Ahogy múltak az évek, én magam is egyre több külső eszközt alkalmaztam, hogy az öregség jeleit eltüntessem, vagy legalábbis csökkentsem.

Az Anamé Programot teljesen más okból, az anyagi helyzetem rendezése miatt kezdtem el,  és “mellékhatásként” megjelent az az átalakulás, amit egy korábbi jegyzetben leírtam, erről itt olvashatsz. 

 img_4084.JPG

De mi a helyzet a férfiakkal?

 

A világban hogyan jelenik meg a férfi energia napjainkban?

Mennyire boldogok a férfiak ebben a minőségben?

Hogyan érzik magukat a nők a velük való kapcsolatokban?

Hogyan lehet visszaállítani az egyensúlyt, amiben mindenki boldog, elégedett és jól érzi magát?   

Ez az írás egy több részből álló sorozat lesz. 

Gyere tarts velem!

 

Miért írok nőként a férfi energiákról?

 

  • Azért, mert mindannyiunkban jelen van mind a kétféle energia: a nőknek is van férfi oldala és a férfiakban is megtalálható a női minőség. Ha a test szintjén nézzük, akkor mindenkinél a bal oldal jelenti a női, és a jobb pedig a férfi minőséget. Mind a nőknél, mind a férfiaknál fontos, hogy ez a két oldal jól működjön és egyensúlyban legyen. 

 

  • Mert amikor erről a témáról írok, akkor a saját magamban található férfi minőséget is szemügyre veszem, és megosztom veled azt a változást, ami az Anamé Program hatására történt.

 

  • Mert nőként a párkapcsolati tapasztalataim alapján szeretném megosztani veled, hogy melyek voltak azok a tulajdonságok, gondolatok, viselkedések, amik előrevitték a kapcsolatot.

 

  • És mert ajánlom ezt a témát a férfiaknak is, mert talán kapnak olyan nézőpontot egy nő szemén keresztül, amire eddig nem gondoltak vagy nem volt rálátásuk.

 A bejegyzésem végén ráadásképpen adok 3 gyakorlatias tippet is, ami segíthet abban, hogy a bennünk élő férfi minőség minél kiegyensúlyozottabban tudjon működni – akár férfi vagy, akár nő.

 Erre van egy történetem is! 

Mivel nekem sokáig nagyon fontos volt a külsőség, hosszú éveken keresztül mindig csak frissen mosott, beszárított hajjal és sminkkel léptem ki az utcára.

Az ismerőseim nagy része csak ezt a “tökéletes” megjelenési formámat ismerte.

Aztán egyszer egy baráti házaspárral elmentünk közösen egy fürdőbe, ahol a gőz, a víz és a pára pillanatok alatt eltüntette a belőtt frizurámat és az összes festéket.

A baráti pár férfi tagja hosszan nézett, majd megszólalt: “Még sosem láttalak smink nélkül, és milyen szép vagy így. Tudod, nekem jobban tetszik, ha egy nőn nincs festék.

..és azóta már több férfitól hallottam ezt a véleményt.

Engem akkor ez a mondat nagyon meglepett, mert jól akartam kinézni, tetszeni akartam a másik nemnek, és eszembe sem jutott, hogy esetleg nem ez a jó irány… szóval jó, ha meghallgatjuk a másik oldal véleményét is, úgyhogy ajánlom az írást a kedves férfi olvasóknak is!

 Külsőségek, amiket látok a világban

 

Kezdem azzal, hogy milyen manapság a tökéletes férfiról kialakított kép.

Milyen fotókat lehet látni a médiában és a divat világában?

Én is szívesen nézem ezeket a képeket, mert sokat elárul a világról, vagy arról, hogy a közízlést milyen irányba szeretnék vinni.

 

A macho, kigyúrt típus:

img_4079.JPG

Jóképű, sármos, aki csábító tekintettel néz a kamerába. Látszik a bőrén a szoláriumban szerzett gyönyörű barnaság.

A testalkata és a szálkás izomzat pedig arról árulkodik, hogy sok időt töltött el az edzőtermek súlyzói között... vagy az is lehet, hogy a photoshop túl jól sikerült…

Ehhez a külsőhöz tartozik még egy menő autó, egy márkás óra, ami azt jelzi, hogy pénz is van bőven.

Nem cinikus akarok lenni, de nőként én is bejártam azt az utat, amikor a külsőségek voltak a legfontosabbak, mert azt hittem, hogy az anyag és így a testem is örökkévaló és fiatal marad. Számomra is fontos volt a pénz és az, hogy a férfi adja az anyagi biztonságot.Azt is elárulom, hogy én magam is szívesen megnézem az ilyen férfiakról készült képeket, mert én is szeretem a szépet, csak már nincsenek illúzióim.

 

A vékony, törékeny típus:

 

lonely-814631_1920.jpg

A divat világában a kifutókon lehet találkozni velük. Vékony törékeny alkat, semleges, vagy inkább üres tekintettel, érdekes ruházattal, ami gyakran nőies.

 

Nekem ilyenkor az jut eszembe, mintha a közízlést a nemi jellegek megszüntetése felé akarná elvinni a divat, a média.

Lehet, hogy egyáltalán nincs igazam, csak a látásmódomat és a véleményemet szeretném megosztani veled.


Férfiak, akikkel a mindennapokban találkozom:

 

A fiatalok körében látom a külsőségek fontosságát, az izmos testre, az ápolt megjelenésre való törekvést, és persze legyen meg a szuper autó, a márkás cucc.

Emellé lehetőleg végzettség, diploma, jó állás, menő vállalkozás is dukál.

Kifelé mutatni az erőt, a stabilitást, a jólétet - ezeket a külső jeleket régen én is simán bevettem, de már túllátok a felszínen, és tudom, hogy ezek mögött mennyi félelem húzódik.

Szeretném ismét leszögezni, hogy semmit és senkit sem akarok bírálni, mert tudom, hogy ezek a folyamatok is a fejlődés részei.

img_4085.JPG

És látom azokat a férfiakat is a hétköznapokban  akik szerényen visszahúzódva, kicsit szürkén élik az életüket egyik napról a másikra, és mintha úgy éreznék, hogy ők nem számítanak a világnak.

Elszomorít ez a kép is, mert érzem mögötte a fájdalmat és a lemondást…

A saját életemben - a párkapcsolataim révén - is látom, ahogy az idő előrehaladtával  a tüzes, aktív, cselekvő, problémát megoldó férfi jelleg egy belefáradt, lemondó, passzív minőséggé fordul át

Ez persze megmutatkozik a test formáján is, és ugyanúgy, mint a nőknél, elhízáshoz és a  testalkat deformitásához vezet (gondolok itt a pocak és toka megjelenésére).


Miért írok ilyen sokat a külsőségekről?

 

Azért, mert nagyon jól lehet olvasni a testalkatból, a megjelenésből, hogy hol van feladat,  és ami még ennél is fontosabb, hogy hogyan lehet visszaállítani az egyensúlyt és ezáltal boldog, elégedett harmonikus életet élni magunkkal és a külvilággal is.

Én magam is sokáig kívül kerestem a megoldást a nőiességemre, mígnem megjelent az életemben az Anamé Program, aminek segítségével elindultam befelé, hogy begyógyuljanak  a régi minták és lenyomatok, amelyektől nem tudtam megélni örömtelien a női minőséget.

Az Anamé Program nagyon jó eszköz férfiak számára is, hogy a bennük lévő férfi minőség fájdalmai kitisztuljanak és így meg tudják élni annak örömteliségét.

Ilyenkor az élet minden területén beindul a felszabadultság, az áramlás.

Hogyan lehetséges ez az Anamé Programmal?

Nagyon egyszerű jógalégzéssel és könnyen elvégezhető gyakorlatokkal, illetve a koncentráció erejével dolgozunk.

Tudom, hogy sok férfi idegenkedik a jógától, és úgy gondolja, hogy ő soha nem lesz olyan hajlékony, hogy el tudja végezni azokat a gyakorlatokat. Az anamé jóga gyakorlatokra azonban nem úgy kell gondolni, mint egy hagyományos jógaórára vagy jógatanfolyamra.

Ha megnézed a test gyakorlatát, akkor láthatod, hogy könnyen elvégezhető a gyakorlat (sőt, ennél egyszerűbbek vannak). Ebből a videóból is látható, hogy az anamé jóga kezdők számára is egyszerűen elvégezhető.

Ha kíváncsi vagy, hogy a csakrák tisztítása és energetizálása hogyan változtathatja meg az életed, akkor azt megtudhatod Balázs Valéria Anamé Karmakiller című könyvéből.

A csakratisztításnál - ami nem a csakrák megnyitását jelenti - nem a kundalini energia felébresztése a cél, mint a kundalini jógában. Történhet az anamé jógagyakorlatok segítségével, de az Anamé Programnak vannak olyan eszközei is, amelyek ugyanúgy segítik a csakrák állapotának harmonizálását.

Tudom, hogy sok férfi nem szívesen visel a karján csakratisztító karkötőt, ezért van lehetőség olyan, Anamé által energetizált kristályokat használni, amiket a lakásban, az íróasztalon vagy a zsebben tartva folyamatosan segítik a magasabb energiaszint megtartását. Ha szeretnél többet megtudni a kristályokról, itt elolvashatod Anamé véleményét a működésükkel kapcsolatban.

Az Anamé jóga Budapesten két helyszínen is megtalálható, és a pesti jógastúdióban most lehetőség van végre személyes egyéni órákat is venni (a hatályos rendelkezések szerint egyelőre csak oltási igazolvánnyal). Az anamé órarendben található online órák azonban mind elérhetők az interneten, bárhol is legyél.

Természetesen folytatom tovább a témát a következő írásban, ahol belemegyek a részletekbe és természetesen a megoldásba is.



sunset-110305_1920.jpg

Addig is ajánlok 3 egyszerű gyakorlatias ötletet, amelyek segítenek, hogy jobban érezd magad. Természetesen nem csak nőknek, sőt!

1. Ülj le, csendesedj el és figyelj befelé. A külvilágról hozd a figyelmedet a belső világodra. Figyelj a légzésedre, vagy csak figyeld meg a tested.

2. Légy magadhoz őszinte, és gondold végig az életed, hogy valóban úgy élsz-e, ahogy szeretnél.

3. Próbáld ki az Anamé Program ingyenes gyakorlatait és figyeld meg a változást. Hogy érzed magad a gyakorlatok elvégzése után?

A gyakorlatokat itt találod meg. 

Folytatás a következő részben, ahol részletesen írok arról, hogy melyik csakrához melyik életterület tartozik, és hogyan lehet elérni az Anamé Program segítségével a kiegyensúlyozott harmonikus életet testi, lelki és szellemi szinten is.

Várlak szeretettel,

Mária

A bejegyzés trackback címe:

https://maria-anameprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr2316592926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása